Hem » Luftfjädringssats

Luftfjädringssats

Köp en smart luftfjädring till din husbil. Få bättre köregenskaper och slipp drabbas lika hårt av sidvinden när du åker längs vägarna. Hör av dig till oss om du har frågor gällande vilken modell som bäst passar ditt behov.

Vad gör en sån här fjädring?

Luftfjädringen ger en stabilitet mot sidvinden och hjälper till i kurvtagningar för husbilar och även pickuper. Kort och gott så "vinglar" bilen mindre i sidled under körning. Köregenskaperna förbättras avsevärt, och livet som husbilsägare blir om möjligt ännu trevligare. Vi säljer i huvudsak fjädringar från Dunlop, som är ett ledande märke. Vi har även produkter från MAD och Top Drive.

Hur gör man för att montera luftfjädring på husbil?

Det är inte speciellt svårt att montera fjädringen själv. En normalhändig person kan skruva dit satsen som vi säljer, och få en helt ny bil i princip. Satserna är modellanpassade, och fästs i befintliga fästen på din bil. Klicka på det fabrikat din bil har här nedanför.

Vilka andra produkter har ni på Tolson?

Förutom populära produkter som luftfjädring för Fiat Ducato, erbjuder vi kraftfull LED-belysning, snabbtält och varningsljus från Vision Alert. Vi säljer även släpvagnar, liftar av olika slag samt byggnadsställningar.

Vad gör jag om jag har frågor?

Enklast är att du tar kontakt med oss, och berättar om ditt behov. Då kan vi svara på frågor och ge goda råd. Vi här på Tolson jobbar för att att du som kund ska bli helt nöjd, och ser gärna att vår relation blir både långsiktig och givande. Välkommen till oss!

Dunlop luftfjädring

Vi är även återförsäljare för Holländska MAD luftfjädring och Italienska Top drive. Hittar ni inte luftfjädring som passar till er bil på hemsidan är ni välkomna att kontakta oss för tillgång och pris från ovanstående fabrikat. 

Modellanpassade satser för bakaxel innehållande luftbälgar x 2, monteringsdetaljer, 2 x 5 meter slang och påfyllningsventiler utan manometer.

Välj bilmärke i menyn.

Luftfjädring

Luftfjädring Ford

 

Standard påfyllningspanel luftfjädring

 

Populäraste tillvalen nedan, flera val finns under fliken tillval luftfjädring:

Tillval 1: Panel med manometrar och 10 meter slang.

Panel med manometer till luftfjädring

Tillval 2: Kompressorsats med panel och 10 meter slang.

Kompressorsats Luftfjädring

Läs mer