Hem » Varningsljus Vision Alert
Varningsljus Vision Alert

Varningsljus Vision Alert

Med ett varningsljus får du mycket god synlighet vid arbete i såväl dagsljus som mörker. Vi har både riktade och roterande varianter från världsledande Vision Alert. Kolla in sortimentet här nedanför, eller kontakta oss om du har frågor.

Varningsljus - en livlina

För alla er som tappert jobbar på på byggen, lantbruk, industrier och med skogsbruk - här är en livlina. Även om det enligt lag är bestämt att arbete vid väg kräver varningar, är det främst för ens egen skull detta ljus används. Vi på Tolson säljer även de större varningsljusramperna, som du kan läsa mer om här. De mindre varianter som syns här nedanför används vid mindre varningsbehov, eller för att komplettera de större ramperna.

Hur är kvaliteten på dessa produkter?

Produkterna är från Vision Alert, världsledande och en del av ECCO Safety Group. De är kända för lång livslängd och hög kvalitet. Utslaget över den totala livslängden blir de sannolikt billigare per år än motsvarigheter med lägre kvalitet och mindre prislapp. De har mycket god synlighet även i dagsljus.

Vad finns det för varianter av dessa ljus?

Hos oss finns deras traditionella rotorljus ("saftblandare"), runtomstrålande LED varningsljus och riktade LED blixtljus. ECCO Safety Group har en egen utvecklingsavdelning för reflektorer och optik och lägger stora resurser för att maximera ljusutbyte och synlighet från varningsljusen.

Kontakta oss för mer information

Har du frågor och funderingar kring vilken produkt du ska välja? Är du osäker på vilket användningsområde som passar för respektive varningsbelysning? Ta kontakt med oss här så hjälper vi dig så fort vi kan.

Vision Alerts varningsljus håller hög kvalitet med lång livslängd och har mycket god synlighet även i dagsljus. Vi har traditionella rotorljus ("saftblandare"), runtomstrålande LED varningsljus och riktade LED blixtljus.

Vision Alert är idag en del av ECCO Safety Group som är världsledande på varningsljus. ECCO Safety Group har en egen utvecklingsavdelning för reflektorer och optik och lägger stora resurser för att maximera ljusutbyte och synlighet från varningsljusen.

 

Läs mer