Hem » Byggnadsställningar
Byggnadsställningar

Några varor från Byggnadsställningar

Vi säljer byggnadsställningar av flera olika typer. Rullställning, byggnadsställning, hantverkarställning, fasadställning och hakställning. Klicka på produktkategorierna för att läsa mer om produkterna. Osäker på vilken ställning som passar dig? Kontakta oss här.

Vilken sorts byggnadsställningar tillhandahålls?

De ställningar vi säljer är av dansk kvalitet och i aluminium eller stål. Märket är Jumbo. Samtliga aluminiumställningar kommer med 10 års garanti. Du som undrar över pris för hantverkarställning, rullställning eller någon annan av varianterna kan se det om du klickar in på respektive produkt.

Vilka användningsområden passar respektive produkt till?

Ska du måla om huset, renovera fasad eller måla fönstren? Beroende på storleken på jobbet passar olika ställningar. En smidig hantverkarställning kan vara bra att ha för lite småfix på olika ställen runt huset, men även om du behöver vara mobil av andra skäl. Hakställningarna fästs och sedan läggs trall på ovanpå. Rullställningen är precis som hantverkarställningen mobil och smidig att montera upp och ner.

Köp alltid godkända produkter

För ett företag kan det vara kostsamt att köpa en ställning som inte är godkänd av RISE (före detta SP). Detta är ett krav, och brott mot detta kan ge böter på mellan 40 000 och 500 000. Om du köper en fasadställning, rullställning, hantverkarställning eller annan ställning av oss kan du räkna med att samtliga är godkända. Ställningarna är även godkända av arbetsmiljöverket.

Frågor? Ta kontakt med oss

Det är inte alltid lätt att veta vilken byggnadsställning som passar till vilket syfte. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta det som passar dig bäst. Passa även på att kolla in våra andra produkter, som till exempel snabbtälten, släpvagnarna och LED arbetsljus.

 

Läs mer
Totalt 45 poster
Sida 1 av 2
1 2