Hem » Snabbtält RedX
Snabbtält RedX

Snabbtält RedX

Snabbtält, popup-tält eller depåtält - köp dem här

Behöver du ett utställningstält popup? Eller kanske ett provisoriskt byggtält/snabbtält? Vi har bra tält från RedX i tre olika serier. Du kan läsa mer om vart och ett av dem om du klickar på produkterna här nedanför. Investera i en smart flexibel lösning som skyddar mot oväder.

Vad finns det för olika popup-tält?

Samtliga tält håller hög kvalitet och är avsedda för kommersiellt bruk. De lämpar sig som depåtält, marknadstält, partytält och tält för utställningar. Vi har tre olika serier av tält i popup-utförande. De skiljer sig åt vad gäller metallprofilen runt. Instegsmodellen LR2 kommer med 39 mm stålprofil, mellanmodellen SR5 med 46 mm sexkants-aluminiumprofil, och proffsserien XTR7 med 58 mm sexkant aluminiumprofil. Inom varje serie finns olika modeller samt tillbehör.

Vilka användningsområden har dessa snabbtält?

I grund och botten handlar det om att skydda sig mot regn och blåst. Även om du har produkter som tål regn, kan det vara skönt att slippa oväder under en hel dag utomhus. För företag och personer som är "knallar" på marknader är dessa utmärka som marknadstält. De är även bra val som depåtält för de som sysslar med motorsport som dragracing och rally. Andra kunder som använder tälten är företag och föreningar som deltar i utomhusmässor. De går även att använda som partytält.

Jag har frågor om snabbtält - vad gör jag?

Om du behöver vägledning kring produkterna, behöver diskutera vilket tält som passar ditt behov eller har frågor - kontakta oss här. Missa inte våra andra produkter som till exempel LED arbetsljus, luftfjädringar och dieselkanoner.

Läs mer