Hem » Belysning LED » LED Arbetsbelysning TML

LED Arbetsbelysning TML

TML är benämningen på vår egna serie av arbetsbelysning,extraljus och ljusramper som är noga utvalda för att kunna erbjuda en prisvärd LED-belysning av hög kvalitet som kompletterar vårat sortiment av märkesprodukter. 

Det kan vara svårt att välja LED-belysning idag då dom oftast ser ungefär lika ut på utsidan. Dock kan det vara stor skillnad på insidan. De billigaste lamporna innehåller oftast komponenter av lägre kvalitet. TML består av påkostade komponenter av hög kvalitet som säkerställer ett långt och bekymmersfritt användande.

TML är uppdelad i två serier som består av kvalitetskomponenter och är bra konstruerade: 

XT-serien har skyddsklass IP68 och 5 års garanti. Unik patenterad optik ger en mycket bra ljusbild. Avancerade drivkretsar i kombination med överdimensionerat kylsystem gör att dioderna kan drivas till 100% av sin maxeffekt med bibehållen livslängd vilket vanligtvis endast återfinns på betydligt dyrare LED belysning.

CS-serien har skyddsklass IP67 och 2 års garanti. 

Angivna lumental är med beräknade förluster i drivkretsar och optik för att ge en så rättvis bild som möjligt på ljusstyrkan. Vi har beräknat förlusterna till mellan 25-45% beroende på lampans konstruktion. Ofta anges maximal teoretisk lumen vilket endast kan uppnås på lös diod under optimala förhållanden och inte under verkliga förhållanden. Detta ger ett betydligt högre lumental jämfört med våran metod.

Lux mäter vi på 10 meters avstånd med luxmätare speciellt anpassad för LED med varm lampa för att inkludera värmeförluster i elektroniken och beräknar sedan antal meter vid 1 lux. Denna mätmetod har visat sig att ligga mycket nära mätningar utförda i laboratorium. 1 lux motsvarar  ljuset som krävs för att kunna läsa en dagstidning.

Läs mer