Om oss

Företaget i nuvarande form startades 2011 som enskild firma av Tomas Olsson och ombildades sedan till aktiebolag 2013. Grunden till företaget lades år 2000 då Tomas började sin bana som egen företagare med att driva bilverkstad och redan då var import och försäljning en del av verksamheten.

Efter alla dessa år med kundkontakt så vet vi vad som krävs för att få nöjda kunder och självklart så finns vi här för att hjälpa till på alla vis både före och efter eventuellt köp. 

Vi bedriver försäljning av maskiner, främst skyliftar och saxliftar. Dessutom har vi försäljning av mindre produkter från noggrant utvalda leverantörer som ni hittar här i vår webshop.

Vår affärsidé bygger på att erbjuda bra maskiner till förmånliga priser och detta uppnår vi dels genom vårt stora kontaktnät i Europa och genom låga omkostnader.

Vi är noggranna vid valet av produkter som vi marknadsför och innan vi tar in en ny produkt i sortimentet så provas den utförligt av oss för att säkerställa att produkten uppfyller våra kvalitétskrav. Vi jobbar utan mellanhänder och köper in direkt från tillverkare för att kunna erbjuda hög kvalité till rimligt pris.

Vi tar liftar,entreprenad- och jordbruksmaskiner i inbyte och erbjuder finansiering på maskiner. Vid behov så ordnar vi även transport till er.


Tolson Maskin AB

Vålängarna 24
78390 Säter 

Org.nr 556919-6818