Köp- och leveransvillkor 

 

Priser

Varje vara anges som standard med pris inklusive 25 % moms. Längst upp på sidan finns väljare för att visa priser exklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Antal av varje vara kan ändras i kundvagnen.

Betalningsalternativ

 

Klarna Checkout

Betalningsvillkoren för Klarna checkout framgår i kassan.

Faktura

Under fliken "välj annat betalsätt" så har vi faktura som vi sköter i egen regi med betalningstid 14 dagar från varan lämnar vårat lager. Observera att kreditprövning görs manuellt efter lagd order och vi förbehåller oss rätten att neka kredit. 

Finansiering

Vi erbjuder finansiering via SG Finans för företag och Svea Ekonomi för privatpersoner på maskiner, ställningar och släpvagnar. Kontakta oss för finansieringsförslag. 


Garantier

Varor som säljs i vår webshop har 1 års garanti om inte annat anges i varubeskrivning. Spara kvittot då det gäller som garantisedel. 


Privat Policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Behandling av personuppgifter

Alla personuppgifter som du lämnar till oss eller som vi får del av när du besöker vår hemsida eller köper våra produkter kommer att behandlas av oss i egenskap av personuppgiftsansvarig eller av våra samarbetspartners i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning.

Vi samlar endast in de uppgifter som är nödvändiga för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden vid till exempel leverans och garantier. Ni kan när som helst kontakta oss för att tas bort i våra register eller för att få information om vilka uppgifter som är registrerade.


Leveranser

Varor som finns i lager skickas inom 2 dagar. För beställningsvaror anges ungefärlig leveranstid vid aktuell vara. Vi skickar med DHL Servicepoint till privatpersoner och paketet hämtas hos ombud. Till företag skickar vi med DHL Paket och leverans sker då till företagets adress. Varor som överstiger 30 kg eller 150 cm i längd skickas med DHL Stycke till företag och DHL Home Delivery till privatpersoner. Fraktkostnaden är 85 kr på paket upp til 30 kg och order under 1.995 kr. Order på max 30 kg och ordervärde över 1.995 kr  levereras fraktfritt inom Sverige.

Gods överstigande 30 kg debiteras enligt följande

Privatadress

  • DHL Home Delivery 1: 750 kr. Fraktsättet för depåtält och hantverkarställningar (max 200 kg och 2 m långt).
  • DHL Home Delivery 2: 950 kr. Fraktsättet för mindre rullställningar (max 900 kg och 2,5 m långt).
  • DHL Home Delivery 3: 1.900 kr. Fraktsättet för större rullställningar och fasadställningar (max 2.500 kg och 3,6 m långt).

Företagsadress

  • DHL Stycke 1: 600 kr. Fraktsättet för depåtält och hantverkarställningar (max 200 kg och 2 m långt).
  • DHL Stycke 2: 750 kr. Fraktsättet för mindre rullställningar (max 900 kg och 2,5 m långt).
  • DHL Stycke 3: 1.700 kr. Fraktsättet för större rullställningar och fasadställningar (max 2.500 kg och 3,6 m långt).


Samtliga fraktpriser är angivna inklusive moms

När godset lämnar vårt lager skickas sms eller mail ut med kollinummer. Paketet kan spåras här: SPÅRA PAKET

 


Ej uthämtade paket

Har du valt servicepoint som fraktsätt finns dina varor kvar hos ombud under två veckor. Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande är hanteringsavgiften 500 kr.


Ångerrätt

Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar från det att varan mottagits.

För att utnyttja ångerrätten är du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. För till exempel belysning och varningsljus så kan du självklart koppla på ström för att se hur de lyser. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Vi följer Konsumentverkets rekommendationer se: www.konsumentverket.se


Returer

Vid retur så måste kontakt med oss ske först för att erhålla returnummer.

För att ni ska känna er trygga med ert köp hos oss så erbjuder vi öppet köp inom 14 dagar om ni inte skulle vara nöjda med varan. Returer ska skickas som paket, inte mot postförskott. Fraktkostnader betalas av kund vid nyttjande av öppet köp.