Hem » Belysning LED
Belysning LED

Belysning LED

LED-belysning och LED-RAMP för fordon

Köp kraftfull LED-belysning för traktor, entreprenadmaskiner och skogsmaskiner från oss på Tolson. Få kraftfull arbetsbelysning som gör att du kan förlänga arbetsdagen under den mörka årstiden. Du hittar våra produkter indelade i de olika kategorierna arbetsbelysning, extraljus och ljusramper. Här finns även tillbehör samt extraljus i halogen och xenon.

Vilken är fördelen med LED-belysning för bil, traktor och andra fordon?

Med denna teknik slipper du byta glödlampor i tid och otid. LED-tekniken är hållbar, och dessutom väldigt ljusstark den lilla energianvändningen till trots. Det bästa från flera världar i en och samma produkt. Vi har LED-extraljus, LED-extraljusramp och arbetsbelysning i olika styrkor och för olika maskiner.

Vilka vinner på att använda denna typ av belysning för fordon och arbete?

Våra kunder är både privatpersoner och företag. Gemensamt är att det rör sig om människor som jobbar utomhus i mörkret, som till exempel i skogen och med lantbruk. Den svenska hösten och vintern är väldigt mörk, det vet vi som håller till i Säter i Dalarna. Med kraftfull belysning förlängs dygnets timmar - du jobbar som i dagsljus. Detta är guld värt, då det kan vara mycket att göra.

Hur gör jag för att beställa arbetsbelysning?

Välj din produkt i kategorierna i menyn. Klicka på köp, så hamnar varan i varukorgen. Därifrån är det bara att beställa, så kommer varorna hem på posten.

Vilken sorts LED-arbetsbelysning behöver jag?

Det finns belysning som kan monteras som ramper på taket, som extraljus med mera. Enklast är att du tar kontakt med oss så hjälper vi dig direkt. Ta kontakt med oss här, så löser vi ditt behov.

Läs mer