Hem » Varningsljusramp
Varningsljusramp

Varningsljusramp


Med kraftfulla LED varningsljusramper får du extremt bra synlighet vid arbete i mörker och även dagsljus. Vi har både LED ljusramp varningsljus och roterande ljusramper från världsledande Vision Alert. Självklart har vi även varningsljusramper med halogen. Vårt utbud ser du här nedanför. Kontakta oss om du har frågor.

Varningsljusramper för säkerhets skull

Dessa produkter skall användas för din egen säkerhets skull, men det finns även lagar och förordningar som reglerar användandet. För dig som jobbar på utsatta platser, som invid trafikerade vägar, i skogen, på byggen med mera, är det ett smart drag att använda en LED varningsljusramp eller rotorljusramp med halogen. Vi på Tolson säljer även de mindre varningsljusen, som du kan läsa mer om här. Dessa används vid mindre varningsbehov, eller för att komplettera de större enheter som du ser på denna sida.

Vad finns det för varianter av dessa ramper?

Vi har ett brett sortiment av varningsljusramper och LED blixtljusramper med mycket god synlighet även i dagsljus. Samtliga ljusramper är godkända enligt ECE R65 och EMC. Ramperna håller hög kvalitet. De tillverkas för hand i England av Vision Alert UK, som är en del av Ecco Safety Group, en av de ledande tillverkarna av varningsljus. Tillverkaren har en egen utvecklingsavdelning för reflektorer och optik. I denna lägger företaget stora resurser, för att maximera ljusutbyte och synlighet från varningsljusen.

Olika serier

Som synes här nedanför finns flera olika serier inom detta produktsegment. Klicka dig in och läs mer om respektive serie. Om du har frågor eller funderingar och behöver hjälp - ta gärna kontakt med oss här - vi hjälper dig gärna!

 

Läs mer